Een leasefiets aanbieden in 7 simpele stappen

Wilt u als bedrijf uw werknemers een leasefiets bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een telefonische of persoonlijke afspraak en beantwoorden alle vragen die voor u belangrijk zijn. Overtuigd? Dan zijn het nog maar een paar stappen naar het aanbieden van een leasefiets van de zaak aan uw werknemers.

Zo werkt het

  1. Aanmelden bij sQoot & Bike

  2. Account aanmaken binnen uw bedrijf

  3. Informeren medewerkers over uw fietsplan

  4. Medewerker kiest een fiets

  5. Opmaak leasecontracten

  6. Aflevering fietsen

  7. Monitoring leasefietsen door sQoot & Bike

Stap 1

Samen met uw sQoot & Bike accountmanager gaat u op zoek naar de constructie die het best bij uw bedrijf past. Na het sluiten van de zakelijke overeenkomst nemen we door welke voorwaarden u stelt aan uw werknemers m.b.t. het gebruik van de fiets van de zaak. Bijvoorbeeld uw maximum bijdrage per maand, regels bij uitdiensttreding en andere huishoudelijke zaken die van u van belang zijn.

Stap 2

Na akkoord van de leasemaatschappij maken wij uw account aan. In dit account beheren wij alle contracten met betrekking tot uw bedrijf.

Stap 3

sQoot & Bike levert u de informatie aan die u kunt toesturen aan uw medewerkers. In deze e-mail informeert u uw werknemers over de bijzonderheden van het fietsenplan binnen uw bedrijf, de mogelijkheden en het verloop van de aanmeldprocedure.
Het fietsplan van uw bedrijf is nu een feit. Iedere geïnteresseerde werknemer ondertekent digitaal een formulier waardoor de afspraken tussen u en uw werknemers gewaarborgd zijn. Uw geaccordeerde aanmeldformulieren stuurt u toe aan sQoot & Bike waarna de medewerkers een unieke code zullen ontvangen voor het uitkiezen van een fiets.

Stap 4

sQoot & Bike doet liefst zaken met een dealer bij u in de buurt. Samen met u hebben wij een dealer (of dealers) gevonden waar uw fietsen worden gekocht en onderhouden.

Stap 5

sQoot & Bike stelt voor iedere berijder een individueel leasecontract op en een raamovereenkomst. Wij zorgen voor zo min mogelijk administratieve rompslomp: met slechts een paar klikken heb je als werkgever deze overeenkomst digitaal ondertekend.

Stap 6

Zodra de contracten getekend zijn krijgt de dealer een akkoord van sQoot & Bike voor het gereed maken van de fiets. De werknemer krijgt bericht wanneer de fiets gereed staat.

Stap 7

In uw account monitoren wij al uw leasefietsen. Uw fietsende werknemers krijgen bericht wanneer een servicebeurt gewenst is en wij staan met de helpdesk voor uw medewerkers klaar voor alle vragen en problemen met betrekking tot de fiets, zoals diefstal en schade. U wordt geheel ontzorgd!

Mijn bedrijf aanmelden

Aanmelden