Disclaimer sQoot

Disclaimer sQoot

Deze disclaimer is van toepassing op de website sQoot.nl inclusief subpagina’s en alle daarop te vinden inhoud en werken. Deze website is eigendom van sQoot B.V. sQoot B.V. behoudt zich het recht voor de inhoud van deze website(s) op elk moment en op elke wijze te wijzigen.

Informatie

De website sQoot.nl is met de grootst mogelijke zorg gecreëerd. De informatie op deze kan snel wijzigen. sQoot B.V. doet er alles aan om de meest actuele informatie op deze website te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat bepaalde informatie verouderd, niet volledig en/of onjuist is. sQoot B.V. raadt haar bezoekers daarom aan de website met enige regelmaat te raadplegen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de meest actuele informatie. sQoot B.V. is niet aansprakelijk voor enige schade ten gevolge van (het gebruik van) onjuiste of onvolledige informatie op de website.

Auteursrechten

Van alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de inhoud en werken op deze website(s) is sQoot B.V. de rechthebbende. Verveelvoudigen, kopiëren, openbaar maken, verspreiden en elk ander gebruik van materialen van deze website is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht.

Werk van derden mag enkel gebruikt worden met toestemming van de auteursrechthebbende. Bij twijfel, vragen of wanneer je werk onder een andere licentie wenst te gebruiken dien je contact op te nemen met sQoot B.V.

Privacy

sQoot B.V. respecteert de privacy van de gebruikers en bezoekers van deze website. Persoonsgegevens zullen daarom nimmer zonder toestemming worden vrijgegeven, ter beschikking gesteld of verkocht aan derden. Voor overige bepalingen rondom privacy verwijzen wij je graag naar onze privacyverklaring.

Beleid onrechtmatige inhoud

Mocht je op onze website onrechtmatige inhoud aantreffen, doen wij er alles aan deze zo snel mogelijk te verwijderen. Wil je melding doen van deze onrechtmatige inhoud? Dan hebben wij de volgende informatie nodig:

  • Je (contact)gegevens
  • De URL waar de onrechtmatige inhoud op te vinden is, met een omschrijving van de inhoud daarbij.
  • Omschrijving waarom volgens jou de inhoud onrechtmatig of onwenselijk is.
  • Motivering waarom je hiervoor sQoot B.V. aanschrijft, indien zij niet de directe inhoudsaanbieder is.

Vermeld in het onderwerpveld van je e-mail ‘notice&takedown’, zodat je e-mail met voorrang kan worden behandeld.

Na deze melding zal sQoot B.V. onderzoek doen naar de door jou gemelde inhoud. Wanneer deze onmiskenbaar onrechtmatig en/of strafbaar is zal sQoot B.V. alles in het werk stellen de inhoud binnen 48 uur na deze constatering van haar servers te verwijderen.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Contact opnemen kan door een e-mail te sturen naar info@sqoot.nl.