Hoe werkt een fiets van de zaak voor mij als werkgever?

Door de nieuwe heldere wetgeving met betrekking tot de fiets van de zaak is het een goed moment voor uw bedrijf om, met sQoot & Bike als partner, een duidelijke en eenvoudige fietsregeling op te stellen. Uw personeel  een leasefiets aanbieden via sQoot & Bike is nu eenvoudig en bovendien kan het kosteloos. Wij helpen u bij het implementeren hiervan!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons.

De voordelen van fietsende werknemers

Een fietsende werknemer heeft ook voor u tal van voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

  1. Energieke werknemers

  2. Duurzaamheid

  3. Kostenbesparing

  4. Verbeterde arbeidsvoorwaarden

Vitaliteit

Een fietsende werknemer is fitter, energieker en efficiënter. Studies wijzen uit dat op jaarbasis een fietsende werknemer gemiddeld 1,4 dagen minder ziek is. De kosten van een zieke werknemer kunnen flink oplopen, dus tel uit je winst.

Duurzaamheid

We moeten er met zijn allen voor zorgen dat onze aarde leefbaar blijft. Een fiets is vele malen schoner dan een auto en past uitstekend binnen het duurzaam mobiliteitsbeleid van uw bedrijf. Werknemers zullen vaker kiezen voor een bedrijf dat duurzaamheid uitstraalt en ook uw klanten zullen het opmerken.

Kostenbesparing

Een auto minder in de parkeergarage of op uw (dure) parkeerterrein is direct al een kostenbesparing. Het tijdrovende zoeken naar een (dure) parkeerplaats in de stad is verleden tijd zo bespaart u op parkeerkosten en hebben uw medewerkers extra tijd voor hun klanten.

Een fiets van de zaak leasen voor uw personeel hoeft niets te kosten. De maandelijkse kosten kunnen worden ingehouden van het brutoloon. Daardoor wordt uw bruto loonsom lager. Dat betekent een besparing op de sociale lasten.

Upgrade secundaire arbeidsvoorwaarden

Niet iedereen binnen uw organisatie kan een leaseauto rijden. Een betrouwbare full operational lease e-bike die u geheel zorgenvrij kunt aanbieden hoort misschien wel tot de mogelijkheden. Dit kan namelijk al vanaf €79,-  in de maand.  U kunt er ook voor kiezen om een deel van het leasebedrag te vergoeden, bijvoorbeeld de Woonwerkvergoeding die u toch al betaalde. Zelfs zonder een bijdrage van het bedrijf is het voor uw werknemer voordeliger om te leasen dan om zelf te kopen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op