Dit is ons verhaal

sQoot & Bike (voorheen sQoot) is een bedrijf met een schat aan ervaring in de lease- en de mobiliteitssector. De oprichters en de medewerkers van sQoot & Bike zijn al jarenlang werkzaam in de mobiliteits-en leasesector.

sQoot & Bike is de eerste full operational leasemaatschappij van elektrische tweewielers in de B2B-markt in de Benelux.

sQoot & Bike is ontstaan vanuit een leemte in de business-to-businessmarkt (B2B-markt). In de particuliere markt namen elektrische fietsen en scooters een vlucht. De B2B-markt bleef daarbij echter sterk achter, terwijl juist in de B2B-markt een e-bike een ideale aanvulling is op het reguliere zakelijke (woonwerk)vervoer, bovendien brengt de inzet van e-bikes besparingen in uitstoot en kosten met zich mee. Nu in 2020 de regelgeving en belastingwetgeving ten aanzien van het zakelijk gebruik van e-bikes is vereenvoudigd, verwacht sQoot ook een stijging in het zakelijk segment te gaan zien.

Dit willen we bereiken

Onze missie

sQoot & Bike stelt zich tot doel ‘mobiliteitsproblemen voor bedrijven en overheden op de meest duurzame en kosteneffectieve wijze op te lossen, om daarmee een bijdrage te leveren aan de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-doelen van de onderneming.’

Onze ambitie

sQoot & Bike heeft de ambitie om binnen drie jaar een gevestigde waarde te zijn in de Benelux op het gebied van full operational lease van elektrische tweewielers.

Hier staan wij voor

Duurzaamheid

sQoot & Bike biedt u de meest duurzame en kosteneffectieve oplossing voor uw mobiliteitsproblemen. Daarom focussen wij ons op elektrische fietsen en -scooters.

Klant centraal

Uw vraag, uw probleem is leidend bij de oplossingen die wij bieden. Dat betekent dat wij geen standaardproducten aanbieden, maar maatwerkoplossingen. Een goede intake en analyse van uw vraag zijn daarom cruciaal en de start van elk traject.

Betrokken en betrouwbaar

Wij bieden niet zomaar standaardoplossingen. Wij zijn betrokken bij uw bedrijfsvoering en denken daarom graag met u mee om tot de meest optimale oplossing te komen voor uw mobiliteitsproblemen. Daarbij kunt u ervan op aan dat wij altijd volgens afspraak leveren (afspraak is afspraak). Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan blijven wij communiceren zodat u altijd weet waar u aan toe bent totdat de oplossing gevonden is.

Kwaliteit

Voor ons betekent kwaliteit dat wij aandacht hebben voor de gehele keten (van intake tot aftersales) en daarbij voortdurend de volgende kwaliteitseisen in acht nemen:

  • veiligheid van het voertuig (en de oplader);
  • duurzaamheid van productie tot sloop;
  • uw businesscase t.a.v. het besparen op o.a. parkeerkosten, reistijd en mobiliteitskosten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De bedrijfsvoering van sQoot & Bike is ingericht vanuit de MVO-gedachte. Dit betekent dat MVO integraal onderdeel is van onze managementsystemen en bedrijfscultuur (People, Planet, Profit-gedachte).

Zo werken we

Om te waarborgen dat sQoot & Bike u de meest duurzame en kosteneffectieve mobiliteitsoplossing biedt hanteren wij de volgende werkwijze:

Uitgebreide intake

Tijdens een uitgebreide intake brengen wij uw klantvraag goed in kaart. Op basis daarvan maken we een businesscase waarin, op basis van het soort gebruik, het juiste type voertuig wordt ingezet. Ook kijken we welke aanvullende services nodig of wenselijk zijn.

Voortgang monitoren

Nadat de voertuigen geleverd zijn is het traject zeker niet afgelopen voor sQoot & Bike. Gedurende de looptijd van het contract evalueren we regelmatig, zowel bij u als contractant, als bij uw medewerkers als de gebruikers.

Eén loket

sQoot & Bike zorgt ervoor dat u slechts één loket heeft voor al uw zaken en vragen. Eén nummer voor alle diensten: van vragen over het leasecontract tot vragen over reparaties of hulp bij pech onderweg.

Neem contact met ons op

Contact